15/02/2009

#02

Stupid Cupid, No Way !

Het voelde helemaal fout aan, zoals ik al wel dacht dat het zou voelen. Het leek alsof er een bom in mijn buik zat die aan het tikken was, en zoals ik me altijd al had voorgesteld was't echt niet zo'n prettig gevoel. Ze ontplofte, en toen ontplofte alles blijkbaar. Een stilstaand moment en een wegrijdend moment. Er was ook nog een raamkijkend moment, maar dat heb'k maar van op een afstandje bezien. Zwak.

Toen hij binnenkwam in't restaurant was het een hele opluchting hem nog eens te zien. Ik begon dan ook te janken, stom van me. De wc's waren een mooie plek om te vluchten, ik wou niet dat hij me triestig zag. Weet je, hij heeft zelf al genoeg problemen en toch weet hij zelfs die van mij nog op te lossen. Praten helpt echt.

Valentijn was naar alle verwachtingen in best nog wel een mooie dag. Leuke kadootjes eigenlijk! Spinning was een hele verrassing, dat mama het nog onthouden had dat'k het zo fijn vond was geweldig! Nu loop ik dus al twee dagen met het Spinningkettingetje rond, met een fier kopje erop natuurlijk. Mr Bigs kado was spannend. Toen hij het me onder tafel gaf wou ik het direct open maken natuurlijk, maar hij met z'n stomme regeltjes - niet hier, doe het thuis maar. Natuurlijk toen ik in de auto zat had ik het al open geprutst! Het dingetje gleed er uit en de tranen kwamen weer à volenté! Dankjullieallemaal ...

Nog een mooi kadootje is 's avonds gekomen. Sunshine, ik heb je zo gemist. De film was wel oké. Dieper gaan kan ze niet goed. Regi komt eraan. Oh Holy Night was strijkgaan. En jongens mogen je leven niet maken. Lieverd, side by side we'll make things better. You're never alone!

Prent (21)- Truth hurts -

16:10 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterfly world |  Facebook |

14/02/2009

#01

The start of something new

Vrij drastisch deze keer. De vorige blog is de vuilbak in, het werd tijd voor iets helemaal nieuws. Bij deze zal ik me eventjes opnieuw voorstellen.

My name is Lady Butterfly. Voor jullie nu, en voor altijd. Er zullen ook mensen zijn die me kennen in het echte leven, voor hen ben ik hier in mijn onrealistische wereldje dan ook Lady Butterfly dus alsjeblief.. Laat me in mijn onrealiteit maar een beetje ronddwarrelen. Ik speel al een hele tijd saxofoon op de fanfare en muziekschool, daar heb'k een hele hoop vriendjes en vriendinnetjes, fijne mensen! Ik ga nog naar school, aangezien ik pas zestien ben geworden op zes januari - jup, een driekoningskindje ! - en daar volg in dus Economie-Wiskunde.

Ik heb een mooi leventje nu. Geen liefje maar een heleboel gevoelens vanbinnen... 'k Heb geweldige vriendinnetjes en vriendjes.. Ze hebben hun persoonlijke glamournaampje ; BestFriendsFOREVER, Sunshine, Rauchkuchl, TT, Schumi, ...
En natuurlijk Mr Big niet te vergeten. Er zijn nog een heleboel mensen die ik hier niet vernoemd heb maar die ook regelmatig de rode loper in mijn leven passeren, ook jullie heb ik enorm graag, maar ga ik niet allemaal hier vernoemen, sorry! 'k Amuseer mij keer op keer met hun en ik weet dat ze'r altijd zullen zijn als't eventjes niet gaat ofzo, waarvoor mijn grootste dank!

Dus, bij deze heet ik jullie allemaal welkom in Butterfly World!

Prent (104)

- I can shine with my own life -

18:53 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: butterfly world |  Facebook |

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8