26/02/2009

#10

Heartless, what about you ?!

Gisteren heeft de eekhoorn het volledig opgegeven. Hij's denk ik zelfs verdronken. Zelfs een sorry doet er niet meer toe. 's Het beste voor ons allebei, nu kan hij verder en ik ook. 't Zijn rare weken geweest! Ik wist niet meer wat ik wou, maar nu ben ik zekerder dan ooit. Ik wil verder. Ik wil leven. Maar ergens wringt er nog iets. Misschien de gedachte dat het allemaal door een honderdste van een seconde volledig anders had kunnen lopen? Stel dat hij me gekust had, ik zou gezwicht zijn. Ik zou volledig weg zijn. Ergens mag ik blij zijn dat hij het me ergens nog 'makkelijk' gemaakt heeft. Maar dat is net wat er wringt. Stel ... ?

't Was grappig gisteren. Pokeravondje met echt geweldige kerels! 's Fijn hoe 'welkom' je je soms kan voelen! Mr Big legde me effe uit hoe het spelletje in elkaar zat, eigenlijk best simpel! Toen zetten we ons pokerface op en damn, er werd gebluft! Maar dus het grappige gedeelte was dat mijn (lees: ons) stomme bijgeloof weer eens naar boven kwam! 'Onze' kaart hebben we wel zeker tien keer in onze handen gehad. En telkens kwam er zo'n blik van .. 'Allé, 's weer toeval zenne' en er volgende dan een knipoog.

Handig dat'r iemand van hen met de auto kon rijden! Snel frietjes gaan halen, was echt gezellig! Ik had natuurlijk de speeltjes van in de smulbox volledig naar de boem geholpen, het spijt me! Spijtig dat VH niet kon komen, had hem graag nog eens gezien. 'k Zie hem echt nooit, of toch zelden en op msn hebben we altijd van die geweldige gesprekken! Spijtig VH'tje, volgende keer, beloofd?

Ohja, nog een grappig tussendoortje. Ik ben zo slim geweest om mijn wachtwoord van mijn gsm weer maar eens te veranderen. Ik was net wakker. Toen ik daarna een smsje kreeg en het wou openen wist ik totaal niet meer wat mijn wachtwoord was. Mr Big heeft mij geholpen met zoeken en heel dat gedoe... Het komt er op neer dat ik het gewoon niet meer weet en mijn gsm voor drie weken zal moeten missen. Godverdomme, het is toch weer typisch iets voor mij hoor!

Prent (3)

- Play, boy ! Play ! -

13:43 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

23/02/2009

#09

Je maakt me helemaal gek

23

Godverdomme
Klootzak
You do something to me that I just can't explain

 Prent (92) - Think positive. Think pink -

22:12 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

#08

Omdat ik je niet los kan laten

Letting you go is the hardest part off saying goodbye
Saying goodbye is the hardest part off letting you go
- Doet de volgorde er toe?

Hoe kan ik jou zeggen wat ik wil en wat ik voel als ik zelf niet weet wat ik wil en wat ik voel? Ik ga naar Hawaï. Daar zijn palmbomen! En dan kan'k rustig nadenken en zie ik misschien ooit is een beetje meer bruin, want 'k ben echt een bleekscheetje - Maar die zijn schattig! En weet je, misschien blijf ik wel in Hawaï. Wie weet wat vind'k daar ofzo?! Kangoeroes en koala's? Die bijten.

En weet je wat. Iedereen moeit maar met elkaars leven. Ik meen het, ik durf er voor te wedden dat je dit nog dagelijks leest - Ja jij. Ik hoef er niet voor te wedden, andere mensen vertellen me al dat jij dit leest voordat een normaal mens de kans krijgt om dit te lezen. Get a life. Maar dus, over verder moeien gesproken... Al die mensen die maar bezig zijn met ompraten en zeggen waarom je een beslissing moet nemen enzo. Jeezes, ga je eens bezighouden met je eigen leven, of zoek je er zelf eens één. En als ik jou hulp nodig heb, dan vraag'k het wel. En als je mij nodig hebt, vraag het me maar, ik zal er altijd zijn.

You'll be in my heart
No matter what they say
You'll be in my heart
Always

Prent (100) - There are some things I can't go without and one off them is him -

21:56 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

22/02/2009

#07

Aantrekkingskracht

Omdat het bij de ene persoon meer is dan bij de andere. En je van sommigen gewoon je ogen niet af kan afwenden. Een meter, nog niet. Ik ben een watje, ik ben echt zielig. Maar laten we het gewoon maar op de muziek steken... En op het weer.

Jou daar zien staan was een marteling.
Geloof me maar.

Prent (29)- You'll always be a part off me -

22:18 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

21/02/2009

#06

Laatste Woord

Don't worry about me
I'm shining with my own life.
Worry about yourself
'cause as far as I can see
you're still an asshole

Prent (16)

- You blew it. Screw you -

15:46 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterfly world |  Facebook |

#05

De eekhoorn is gevallen

Zoals'k al tegen hém gezegd heb, heb ik een lijn getrokken. En de stippellijn die ik daarvoor getrokken had heb'k uitgegomd. Nuja, er staan nog wel een paar puntjes, aangezien het anders best weer snel zou gaan. Hij snapte het niet, best wel schattig. Toen'k het vijfendertigduizend keer had uitgelegd begreep hij eindelijk wat ik bedoelde. 'Hoe,' zei hij ', moet ik nu...?' Hihi, en toen begon het gesprek weer en het onderwerp voor de uren daarna stond weer vast.

Ik was gisteren in één van mama haar duizenden boekjes aan het bladeren en zag daar ineens iets staan wat me deed nadenken - ja wauw, nadenken! Het past best knap bij deze situatie. Het ging zo; 'De vis ziet de worm, maar niet de dodelijke haak'. Laat ons zeggen dat jij de haak en de worm in één bent. En laat ons zeggen, dat ik net zo ben als jij. Ik ben geen haar beter.

Gisteren zeg, ik heb me echt geamuseerd.. Maar 't was wel een beetje niptjes! Na school met Sunshine iets gaan drinken. Het eerste wat ik dacht toen we het laatste tafeltje waar niemand aanzat zagen was; Moooi zo! En toen we uiteindelijk dichterbij gingen dacht ik; Great! Haha, 's weer zoiets typisch. Wie zat er naast ons, weliswaar met een raam er tussen? Woehoe! Uiteindelijk was het best wel gezellig onder ons tweetjes.. 't Was stilletjes en er werd af en toe gelachen en geheimpjes werden gedeeld. Eigenlijk doet het me niet veel meer, het maakt me niet meer uit. Iedereen verdient een plaatsje op deze bol, en ik doe m'n best om iedereen een beetje te appreciëren. Ookal heb ik niet voor iedereen even veel respect meer. Maar meestal komt dat dan ook van twee kanten dus dan doet dat'r eigenlijk niet veel toe.

Maar dus, nu komt het nipte gedeelte. Ik was na school dus iets gaan drinken met Sunshine en daarna zijn we naar een of andere film gaan zien bij haar thuis. Was echt gezellig, en vooral omdat we er nu een nieuwe 'vriendin' bij hebben. Strijkgaan zou ik zoal zeggen! Toen de film gedaan was mocht ik nog eventjes Wii-Hoelahoepen. Vet spel! Mama belde dat ze me niet op tijd kon komen halen omdat ze nog te veel klanten had. Het kwam er dus op neer dat ze me kwam halen bij Sunshine rond 18.10u, en ik moest al terug in 't dorp zijn rond 18.40u, maar wel helemaal met een andere outfit. 't Wou dus eigenlijk zeggen dat ik mij op 4 minuten van outfit moest veranderen. Haha, was grappig !

Vet nummer van Disco Bitch trouwens! De tekst vind'k echt great!

decoration- Out of my head, out of my bed -

14:27 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: butterfly world |  Facebook |

19/02/2009

#04

Laat het feestje maar beginnen!

Jaaa! Het is eindelijk zo ver! Vakantie! Nuja, morgen is het nog mondiale dag, benieuwd wat dat nog gaat geven. Maar voor mijn part is de vakantie toch officieel begonnen nu! En het ziet er goeeeed uit! Hier volgt een overzichtje van de geplande vakantie;

Vrijdag
Om drie uur is't schooltje al gedaan, dus trekken we op café. Hmm .. Warme chocomelk is daar zó lekker! Daarna gaan we'n filmpje huren waar we ons eens goed bij kunnen laten gaan en de traantjes mooi kunnen vloeien. Ben & Jerry's voor de liefhebbers - waar ik niet bij ben, en MamaMia's voor de overblijvers - ik! Bij Sunshine gaan we ons lekker gezellig in de zetel installeren, lieve BestFriendsFOREVER, I'll think about you every fucking second! Daarna naar een toneel gaan kijken met school, heb er niet echt zin in maar laten we gewoon rustig afwachten om te zien wat het gaat geven...

Zaterdag
Lang leve de muziekschool! 'k Heb er op de een of andere manier echt zin in, misschien omdat ik deze week nog eens geoefend heb?! Daarna gaan we ons een middagje rustig houden, waarschijnlijk met Gilmore Girls die niet meer van mijn tv-scherm weg te slagen zijn! En ook voor de kleerkast staan zal er weer tussen zitten. Ik ben zo het typetje dat iedereen haat ; ik sta uren voor mijn kleerkast te kiezen wat ik aan ga doen en zeg zeker vijf keer luidop dat ik echt te weinig kleren heb terwijl mijn kast best goed gevuld is. Als al die zever achter de rug is - wat een zwaar leven heb ik toch :') - is't showtime! Een avondje gezellig uit met BestFriendsFOREVER naar een jeugdhuis, nog nooit geweest. 't Is concours en ik ben best eens benieuwd of er mensen van het podium gaan vallen ofzo, altijd grappig - zolang je het zelf niet bent! En wat me best wel gerust stelt is dat ik daar veilig ben ...
Hierna is't een fuifje met Mr Big. Ben eens benieuwd, want de meningen over deze bonkfuif zijn best wel verdeeld... Silver komt dus ik veronderstel dat't wel mee zal vallen? Nuja, als ze later komen dan twee uur zal't toch niet veel vets zijn, maar ik ga me er amuseren, gegarandeerd! En daar ben ik ook veilig. Plaats + Persoon !

Zondag
Fanfare <3 Woehoe!

Rest van de week
Pannekoeken bakken met Mr Big + filmpjes zien + wandelen met 't hondje + ... Winkelen met Sunshine. BestFriendsFOREVER moét en zal ik ook zien. Een beetje voor school werken. En inpakken! Want het is zo ver, Brugge komt eraan! En ik maar denken dat we op het strand konden gaan wandelen.. Ben ik achterlijk omdat ik niet weet dat Brugge eigenlijk niet aan zee ligt? Wat een teleurstelling. En ik mag de walkietalkies niet vergeten! Damn ja, ik mag ze echt niet vergeten.. 't Wordt nog grappig met die toestelletjes! Ik ben eens benieuwd!

Weet je, als mensen mij tegenwoordig beginnen uit te maken moet ik zeggen dat het me niets meer kan schelen! Gisteren begon er een meisje een beetje uit te pakken tegen mij op Netlog en ik was echt fier, ik was beheersd en liet me niet van mijn melk brengen. Pluimpje voor mezelf !

Prent (90) - Where words fail, music speaks -

18:14 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: butterfly world |  Facebook |