01/09/2010

#50

Nummertje 50, joepie !

Hé lieverds .. Weer veel te lang geleden, excuus ; internet-trouble! Maar nu ben ik hopelijk voor een tijdje volledig terug in actie! Ik heb ook geen blogjes meer kunnen bezoeken, dat zal iets voor de komende dagen zijn! Eventjes een kort verslagje van de afgelopen week.

Ik ben ondertussen terug naar mijn eigen huisje verhuisd, bij de mams en paps. Het liefje moet nu terug het bedje delen met een leeg kussen, jammer maar helaas. Ik heb thuis heel mijn kamer uitgemest, van kasten tot bureau tot zelfs computer. Eigenlijk komt het er op neer dat ik weer volledig schoolklaar ben. Zaterdag was't een klein festival in de gemeente waar ik naar school ga en eigenlijk gewoon ook leef. 't Was half 4, en ik hou het normaal niet langer uit dan 2 uur... Zegt genoeg? 't Was écht leuk, vooral omdat we bleven slapen bij Suske. De dag erna was het loopkoers in De Gemeente, waar papa en Mr Big ook meeliepen samen met een hele hoop andere kennissen. 's Avonds werd de vakantie zo'n beetje afgesloten met een plaatselijk maar toch bekend groepje waar enkele familieleden in meespelen, allemaal Nederlandstalige Hits met een zangboekje in de regen - schitterend!

Vandaag eerste schooldag, twee uurtjes naar school geweest. Was niet zo speciaal, gewoon veel papieren die mijn kaft binnenstroomden. Na school iets gaan eten met Suske en daarnet zijn we ook nog samen gaan lopen. Ondertussen ook nog beetje met de auto gereden en ontdekt dat m'n internet terug werkt.

Niet zo'n spectaculair blogberichtje, maar 'k heb weinig tijd want moet al mijn andere 'goede voornemens' ook nog waarmaken. Snel voor de televisie om naar Familie te kijken dus ;)!- Das Pop -

20:53 Gepost door Lady Butterfly | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ah internet is back :-). Super!

Gepost door: Schumi | 02/09/2010

De commentaren zijn gesloten.