19/08/2010

#47

Pip Studio

'k Heb de afgelopen dagen geen Vlindertjes meer gepost, 'k heb m'n best gedaan om een beetje 'Over Mij' te schrijven.. Bleek dat echt vlot te gaan, zalig ! Ik was klaar, uploadde de hele boel, ging eventjes bij Mr Big op bed liggen knuffelen en besloot dan uiteindelijk om toch nog eens te gaan kijken of alles wel zéker in orde was 'Over Mij'. Zoals Hans Teeuwen het zou zeggen ; 'Ik schrok me kapot man !'. Heel m'n tekstje dat perfect was zoals ik het wou was gewoon verdwenen! En lui als ik ben had'k ook geen back-up gemaakt, of het eerst in kladblok geschreven. Nope, ik was mezelf gewoon kwijt! Dus heb'k me gisteren nog eens achter het schermpje van de laptop gezet en heb met de restjes die ik me nog kon herinneren een nieuwe Ik geschreven. Bijlange niet zo fraai als de vorige keer, maar het essentiële staat er in - voorlopig.

Ben ook nog vaak gaan shoppen, joepiejee! Misschien zegt de winkel Unikamp jullie iets? Een grote winkel waar ze zowat vanalles hebben, van schoolgerief tot zetels. En zoals Dé Raymond het zou zeggen ; 'En wat ik daar zag heeft me diep geraakt!' - jokeske voor de insiders ;) ! Een méga-sjiek standje van Pip Studio... My God, I'm in love! Ze hebben zelfs servies en lakentjes en handdoeken en washandjes en pennenzakken en te crazy om allemaal op te noemen. In elk geval, ik heb me eens mooi laten gaan! Een schattige bedovertrek kon ik wel gebruiken, een nieuwe schooltas heb'k er ook nog maar pas van gekocht en nog een lief kussentje om de boel af te maken. Ook nog mooi roze kaftpapier en een brooddoos met'n grappige koe op moest eraan geloven.

En dan gisteren ben ik ... Raad 'n keer! Wéér gaan shoppen! Wijnegem deze keer, geweldig! Nieuwe broek en een méga schattig winterkleedje met pomponnetjes - Kjoewt! Nu iets gaan eten en dan nog'n beetje relaxen! Ben ik trouwens blij dat'k een liefje heb dat zoiets allemaal doet! Weet je dat hij zelfs ooit voor een paar schoenen waar ik weg van was àlle winkels in Vlaanderen én Wallonië heeft afgebeld om ze te vinden? En dat hij zelfs bijna nooit zeurt als ik wéér eens te lang aan het rondneuzen ben in één of andere veel te saaie winkel? Heb'k hem maar een pleziertje gedaan en hebben we samen naar Indiana Jones gekeken. :) Love is in the air !

Hieronder zie je links de nieuwe lakentjes, en onderaan de nieuwe bruine tas ♥ !

- Jij bent m'n water bij de wijn ;) -

11:24 Gepost door Lady Butterfly | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Waaw zo'n fantastische dekbedovertrek jong. Beetje jaloers ^^ Waarschijnlijk vanmiddag ook eens het stad intrekken om te shoppen, zie het al volledig zitten :)
Oohja, je 'over mij' is echt fantastisch geschreven!

Gepost door: ejsa | 19/08/2010

Hey, bedankt voor je bezoekje en berichtje.

Dat was een mooi initiatief en gebaar!

Ik heb de film nog niet gezien, ik had het er vorige week nog over tegen mijn vriendin... blijkbaar kunnen we die niet huren? Het boek heb ik wel al gelezen, het ligt hier trouwens ;-).

Groetjes
Sam

Gepost door: Sam | 19/08/2010

De commentaren zijn gesloten.