14/08/2010

#46

I'm on staycation

Jawaddedadde! 't Is met de blog dezelfde weg aan't opgaan als met het lopen; in staking. Maar net als bij het joggen heb ik hier weer een mooi excuus voor jullie klaar; ik geraakte niet meer op mijn blog en kon dus ook geen Vlindertje posten. Op één of andere onverklaarbare wijze geraakte ik niet verder dan mijn e-mail en wachtwoord in te typen, en vanaf dan leek het alsof heel het spul gewoon bleef hangen - weird ! Crisis, want ik heb me dus niet aan mijn goede voornemens kunnen houden, maar goed, het zei zo.

De laatste dagen begon ik te merken dat'k me niet in mijn jaarlijkse 'vakantiecoma' bevind (lang slapen, niets doen, zeuren als men iets van je vraagt, totaal nutteloos zijn en jezelf laten 'verloederen' ...) vergeleken met alle grote vakanties voordien. Ik moet eerlijk toegeven dat'k me echt nuttig voel en bovendien één van de fijnste vakanties van mijn leven meemaak. Jammer genoeg heb'k nog niet veel vriendinnen van school gezien, maar met andere vriendjes en vriendinnetjes heb'k al uitgebreide dinertjes en uitstapjes gehad (weer net terug van een gezellig Schumi-avondje!).

Donderdag ben'k naar Bobbejaanland geweest met mijn twee achterneefjes - vetcool ;) ! Ze vonden het geweldig, en ik heb er volledig mee van genoten. 't Was zoals een dagje pretpark moet zijn; geen mensenmassa, maar je kon ook niet zomaar attractie in - attractie uit. Dus bij het aanschuiven heb'k me dan maar beziggehouden met trendspotting. Wat'k absoluut niet begrijp is wat'r zo mooi is aan een schattig schoentje met dan een groot hol in vooraan waar twee tenen doorgeperst worden. Shame on you als'r zoiets in je schoenkast staat, onbegrijpelijk !

Nu kruip ik weer lekker dicht tegen mijn lieve Mr Big aan, want gisteren was't laat. 'k Had een hele oefenrit met de auto achter de rug, vrij vermoeiend dus. En daarna nog voetbal gaan 'kijken' - da's dus écht geen meisjessport ! Rond half twaalf hebben Mr Big en z'n beste maatje American Pie nog opgezet, maar ik heb het einde niet meer gehaald en ben rond half twee fataal in ons bedje gesukkeld. & Morgen big day, want ik mag voor de eerste keer een heel voormiddagje de zaak op m'n eentje openhouden... Spannend !


retro-rainbow-lovely-image.jpg- Vake, I know you're always there.. However, wherever -

22:38 Gepost door Lady Butterfly | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Sja, persoonlijk zie ik ook de schoonheid van zo'n schoenen niet in :) Zoiets vindt je niet in mijn schoenenkast! Het verbrot vaak heel de schoen!

Gepost door: ejsa | 14/08/2010

Oh, ik vind die schoenen echt zoooo lelijk!
Haha, ik snap ook niet wat daar zo mooi aan is.
Veel succes met de zaak!

Grtjs

Gepost door: Fairytalegirl | 16/08/2010

De commentaren zijn gesloten.