08/08/2010

#45

Busy !

De ochtendrush vandaag was weer enorm heavy! Gisteren kwam'k bij Mr Big om 23u toen ik gedaan had met werken, en z'n mama zat nog gezellig televisie te kijken. Zo raakten we verzeild in een gezellig babbeltje en voor'k het door had was't al 1u! Snel in ons bedje gekropen en in slaap gesoesd met gekietel op mijn rug, chance dat'k heb met dat ventje ;)!

Aangezien het gisteren zo laat was en ik vandaag vroeg op moest ontstond er - natuurlijk - een probleem! Ik heb gedoucht, mijn tandjes gepoetst, uitgebreid ontbijt en ben naar huis gereden op een recordtempo van een half uurtje. Thuis moest'k dan natuurlijk nog helemaal van garderobe wisselen, maar uiteindelijk stond Schumi niet al té lang voor de deur om mij op te pikken. Waren we zelfs nog te vroeg aangekomen, en konden we rustig uitpakken en ons mentaal voorbereiden voor't concert - ha ha ha. Was gezellig, met achteraf nog een portie 'frikadelle me appelmoes' en een babbeltje.

Na't babbeltje dat vooral rond karten draaide, hadden ik en Mr Big zó'n zin om met die autootjes te gaan rijden dat we in de auto gestapt zijn, 'n paar vrienden opgebeld hebben en vertrokken zijn naar de 'Extreme Karting'. Jammer genoeg had'k echt een slecht karretje en kon ik het hoe dan ook niet vermijden om vaak te slippen, waardoor Mr Big deze keer wél ver voor mij zat, gelukkig heb'k toch twee andere schaapjes voorbij kunnen steken - oef !

Nu nog een avondje op stap, wel niet ver van huis deze keer want morgen is't terug klantjes opbellen en met'n plateau'ke rondlopen ! ;)

- Let's take a ride ;) -

19:28 Gepost door Lady Butterfly | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Amai zo aan't trainen :-). Ik ga nogal mogen duwen om voor te blijven precies ;-)

Gepost door: Schumi | 09/08/2010

De commentaren zijn gesloten.