07/08/2010

#44

Short message

Hier ben ik weer! Het idee van elke dag iets te posten hier hou ik blijkbaar langer vol dan het idee van te gaan lopen, aangezien ik eergisteren terug had moeten gaan. Jammer maar helaas is sporten niet echt m'n ding. Als ik 500m loop lijkt het alsof ik 50km gelopen heb, schandalig dus! En ondertussen blijft meneertje pens zijn ding maar doen ; zichzelf vermenigvuldigen.

Gisteren stond op de planning van 's avonds naar Leuven te gaan. Bleek dat daar echt niéts te doen was, dus zijn we naar Antwerpen getrokken. Daar was wel sfeer tot en met aangezien de Bolletjesfeesten aan de gang waren. Heel gezellig, podiums, honderd & één standjes met 'proevertjes' en een hele massa volk. Normaal gezien echt mijn ding dus, was het niet dat ik de vermoeidheid tegen het lijf liep. Geen prettig weerzien, vooral toen mevrouwtje kou me ook nog eens op de schouder tikte. Wat was ik blij toen ik in mijn bedje lag!

Vandaag dan ook lang geslapen - of toch langer. Daarna heb ik me achter de pc gezet om mijn blogje in een nieuw jasje te steken. Jammergenoeg ben ik zowat een leek in html-codes en dergelijke. Chance dat'k Schumi tegenkwam op het worldwideweb, kijk eens wat een mooie achtergrond! Dankjewel!

En dan nu .. Aan het werk! Van 3 tot 11 lijkt wel een eeuwigheid!

Pink Hand Drawn Scribble Heart- Love -

14:47 Gepost door Lady Butterfly | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

sja, zelf ken ik ook niets van html, jij kunt er al beter weg mee dan ikzelf :D

Gepost door: ejsa | 10/08/2010

De commentaren zijn gesloten.