06/08/2010

#43

Long time no see/sea

Hello there! 't Is echt wel een héél tijdje geleden nu. Laten we het gewoon een klein writer's block noemen? ;) Op dit kleine jaartje is er echt wel veel gebeurd. Zo veel, dat het een hele rommel zou worden om hier neer te typen. In't kort dus maar ; ik mag door naar het zesde jaar - woehoe ! Ik ben ondertussen ook provenciaal kampioen ensemble met mijn saxofoon, maar da's nu geen big news, iedereen had dat gekund. Ik ben nog altijd samen met Mr Big, gelukkiger dan ooit weliswaar. Natuurlijk is niet alles rozengeur en maneschijn, zou beetje saai zijn natuurlijk ;) ! Toch had't fijner geweest om saai te zijn dan datgene mee te maken wat ons nu overkomt. Here comes the story..

De mama van Mr Big heeft monstertjes in haar buik, en ook in haar borst. Dramatime, daar is geen weg naast. Dit wil dus zeggen dat ze nu in verschillende kokers moet kruipen, regelmatig cocktails via een naaldje in haar lichaam moet laten druppen, ziek is als een hond en geen meter vooruit kan. Komt daar nog eens bij dat er verschillende complicaties zijn zoals bloedklontertjes met als gevolg dat ze 'flibitis' in haar benen heeft, regelmatig koorts krijgt en zo in allerijl naar spoed gebracht moet worden. Scenario's die zich de afgelopen weken meer dan eens zijn afgespeeld. Vandaar ook dat'k al enkele weken bij Mr Big logeer, niet dat ik zo ver weg woon, maar het werk begint hier vroeg - heel vroeg. En dan kan ik bijspringen waar nodig, zowel in de zaak als in het huishouden. En ik moet zeggen, Mr Big heeft al enkele keren laten vallen dat ik een echte 'kloek' aan het worden ben.. Oops? Ik heb heel het huis opgeruimd, en geloof mij, 't is hier eerder een kasteel dan een huis. Vandaag heb ik als laatste de bureau onder handen genomen, met resultaat! Het is zalig om de mama van Mr Big haar hoofdje te zien wanneer ze binnenkomt in een volledig opgeruimde kamer die daarvoor ongeveer een stort was! Ook koken, naar 'den Delheize' gaan, kadootjes kopen (bonzaibomen en mandarijneendjes), klanten opbellen en verwende jongetjes gelukkig houden behoort nu ook tot mijn takenpakket. En daarnaast ben ik ook nog eens met de auto aan het leren rijden - het begint echt vlot te gaan met het tuuteke!

'k Denk dat't hier een pak rustiger gaat zijn wanneer die vuile monstertjes weg zijn. Best wel creepy dat de specialist gezegd had dat in 2015 in elk gezin gemiddeld 1 iemand kanker zal hebben. Ik schrok me kapot toen ik dat hoorde. Maar goed, zorgen voor later! Nu eerst een paar daagjes naar de zee plannen, want Mr Big is zeker toe aan vakantie.. En ja, samen uit samen thuis hé ;)!

- Lady Butterfly is back in town ! -

17:15 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Welkom terug.
Ergens maar normaal hé, dat je nu minder tijd had om te bloggen. Je doet dat super goed, zo voor die mama en haar gezin zorgen! Hopelijk wordt ze snel terug beter!
x

Gepost door: ejsa | 06/08/2010

De commentaren zijn gesloten.