03/06/2009

#33

Friends

Didn't we ever say 'forever' ?

Men kent een vriend pas nadat men veel zout met hem heeft gegeten
- Aristoteles

Sunshine ..
You are my sunshine
My only sunshine
You make me happy
When skies are grey
You just don't know, dear
How much I love you
So please don't take my sunshine away

Prent (27)- I always thought we'd make it true -

13:51 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

02/06/2009

#32

Spring is in the air

Als in ' de lente zit in de lucht ' en niet als in ' spring eens in de lucht '. Papa's eeuwenoude billenkletser - yeah! Fijn weekendje gehad, vrijdag gaan babysitten op drie prutskes die percé het zwembad van 15°C in wouden. Tsja, ik had hen gewaarschuwd maar had toch enorm veel compassie toen er drie scharminkeltjes op't terras stonden te bevriezen al jankend voor een handdoek!

Zaterdag saxofoonles en vervolgens naar't liefje. Goddamnit, ik had hem gemist seg! Ik had hem wel een hele week gemist - normaal zie'k hem woensdag ook maar tijdens de examens dus niet - maar niet onmenselijk hard. Toen'k hem zag ben'k in zijn armen gevlogen en goh, ik wou'm echt nimeer loslaten! 'k Besefte ineens wat'k een hele week nog wel had moeten missen - gah, 't gaat er over hé ?! Laat ons gewoon zeggen dat het weerzien echt wel fijn was. We zijn naar zijn papa gaan zwemmen - hmm lekker weertje! Hij heeft me ook geholpen met de taak van wiskunde, waardoor de puntjes er altijd mooi uitzien - blooper op't examen! 

Zondag fanfare. 't Was immens lang geleden dat'k Schumi nog gezien had en daardoor was de repetitie eens zo plezant! Daarna is hij nog mee iets komen drinken hier, altijd gezellig om met toffe mensen op't terras te zitten! Na de middag 'geleerd' en 's avonds was er een soort van verjaardagsfamiliefeestje voor een nonkel. De hele familie is daar dan en dan is't altijd feest! Mr Big ging voor de eerste keer mee en heeft daar mijn geweldige 'neefjes' ontmoet. Man man, op't einde van de avond kwam het zelfs zo ver dat hij een soort van kindjesanimator was geworden - terwijl ik vanop een veilig afstandje fier zat toe te kijken.

Maandag uitgeslapen en weer gaan zwemmen. 't Was daar kermis en we zijn smoutebollen gaan halen. Verdorie, die waren me niet goed bekomen! Vandaag op school ging alles normaal. De mensen die normaal kinderachtig doen deden het weer, de arogante mensen waren ook weer op post en de mensen met hun grote bek waren er ook weer. Achja, en dan zeggen ze iets van mijn grote mond! Sunshine & bestfriendsFOREVER, iloveyouguys !

Prent (61)- Vespa <3 -

18:20 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: butterflyworld |  Facebook |