26/05/2009

#31

FlairFlairFlairFlairFlairFlair !

Nog iets wat'k vergeten te melden was! Binnen enkele weken - eind juni - zal m'n koppeke in de Flair te zien zijn! De nicht van papa - die ik zowat beschouw als mijn eigen nicht - is een fotografe bij 't tijdschrift. Ze had gevraagd of'k eens niet mee wou doen aan de Dress Me Up en vandaar!

't Was echt een geslaagd dagje! 's Morgens mocht ik naar haar gaan en dan reden we samen naar Antwerpen. Daar was een grote zaal waar verschillende studio's waren en wij mochten naar de Flairstudio. Daar was een heel team van make-upartiesten, fotografen, stylisten en redactrices - allemaal enorm plezante mensen!

Eerst werd er een voor-foto getrokken die echt op niets trok. Daarna schoot heel het team in gang en na een half uurtje was'k helemaal upgedressed en lag er een mooi laagje schmink op. De kleren waren echt wel geweldig, maar 't is iets dat'k zelf nooit zou kopen. 't Waren enorme hoge hakjes maar 't was wel geweldig leuk!

Toen alles klaar was heeft ze me naar't station gedaan en in afwachting op de trein heb'k enorm rare blikken in mijn richting zien komen. Tsja, dat heb je dan als ze een half uur aan je gezicht zitten te prullen zeker?

Prent (112)- Dress me up -

17:22 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

#30

As time goes by

Jawadde, 't vliegt allemaal zo snel voorbij de laatste weken dat'k amper hier nog iets achtergelaten heb. Misschien de komende dagen een beetje meer tijd maken om hier nog eens iets te zetten, hé! 'k Zal eventjes de laatste hoofdpuntjes neersmijten...

Communiefeestje van mijn nichtje, fijn! 'k Had zo'n geweldig sjiek kleedje en opa is de avond voor het feestje nog met zijn chique kodak afgekomen om er foto's van te trekken! Awel, ik was er fier op! En ook op mijn nichtje want ze heeft't enorm goed gedaan! 't Was een leuke mis - in tegenstelling tot normale missen enzo - en 't gene wat'k onthouden heb is dat we allemaal zonnetjes zijn, dus schijnen zal'k wel doen!

't Nichtje had vanalles gekregen, waaronder ook zo'n leuk boek van 'Topmodel' waarin allemaal fashiongirls getekend staan die je dan zelf kan kleertjes aantekenen. 'k Ben direct mee er op gevlogen, en plezant dat't was! Dus de dag erna is mijn lieve Mr Big - die mij gezellig mee had zien vodden op't feestje - voor mij ook zo'n boek gaan kopen, da's pas liefde hé!

Afgelopen weekend enorm veel water gezien! Zaterdag was er een BBQ bij de beste vriend van papa. Zijn dochters (I&I) waren er ook en m'n liefje natuurlijk ook hé. Ze hebben zo'n kei sjiek zwembad dus dat hebben we daar eens goed verkend, was echt plezant! Zondag zijn we naar Mr Big zijn papa geweest en hij heeft dus ook een zwembad. We hadden het kot voor ons alleen en dus hebben we daar eens goed van geprofiteerd, maar ook een beetje volwassen geweest. We hebben namelijk samen geleerd, wat echt goed gaat. Hij zat fysica te leren aan 't tafeltje buiten en ik lag op de dikke luchtmatras al dobberend mijn boekje van Frans te lezen - plezant!

En dan nog het allerbelangrijkste van allemaal; ik heb gisteren examen gehad van saxofoon. Awel, 'k ben er fier op.. 94%! In your face bitch.

Prent (117)- The winner takes it all -

17:12 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

12/05/2009

#29

Liefde is...

Ik en jij
Met hier en daar
Een grapje er bij!

't Is dat't allemaal veel te plezant was de afgelopen weken. Dan heb je't al wel eens dat je sommige dingen moet laten. Maar 'k ben er weer nu! Wat'r zich de afgelopen zoal is afgespeeld, wel... Een mini-voetbaltornooi waar 't liefje meedeed en enkele andere vriendjes van hem die echt wel fijn zijn! 't Was eigenlijk niet zo spannend, aangezien ze altijd maar wonnen - maar dat was echt wel leuk natuurlijk! Tot de finale, hij speelde met zijn team van vijf spelertjes tegen een team van tien man, waardoor het andere team dus tijdens de helft een hele nieuwe ploeg kon opstellen. Was me dat eventjes spannend zeg! Maar natuurlijk zijn de besten gewonnen - need to say more? Nog een paar fuifjes gedaan en geholpen, wat echt enorm fijn is!

Voor de rest heb'k enorm veel van Mr Big genoten. Als'k de kans krijg om hem te zien, dan doe'k het. Ik herinner me nog dat we enkele weken geleden met de auto gaan rijden waren. Hij moet leren rijden en mijn papa is er dan bij als begeleider, dus ik natuurlijk mee de auto in! Man, was grappig! Maar 'k moet zeggen dat hij het echt al wel goed doet - fier fier fier! & Na al die maanden dat'k hem Mr Big noem heb'k m'n liefje nu ook laten zien waarom het zo is. Samen naar Sex & The City gekeken, hij snapte het meteen!

10 mei . With every step together, we just keep getting better !

decoration- My first, my last, my everything -

20:58 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |