26/05/2009

#31

FlairFlairFlairFlairFlairFlair !

Nog iets wat'k vergeten te melden was! Binnen enkele weken - eind juni - zal m'n koppeke in de Flair te zien zijn! De nicht van papa - die ik zowat beschouw als mijn eigen nicht - is een fotografe bij 't tijdschrift. Ze had gevraagd of'k eens niet mee wou doen aan de Dress Me Up en vandaar!

't Was echt een geslaagd dagje! 's Morgens mocht ik naar haar gaan en dan reden we samen naar Antwerpen. Daar was een grote zaal waar verschillende studio's waren en wij mochten naar de Flairstudio. Daar was een heel team van make-upartiesten, fotografen, stylisten en redactrices - allemaal enorm plezante mensen!

Eerst werd er een voor-foto getrokken die echt op niets trok. Daarna schoot heel het team in gang en na een half uurtje was'k helemaal upgedressed en lag er een mooi laagje schmink op. De kleren waren echt wel geweldig, maar 't is iets dat'k zelf nooit zou kopen. 't Waren enorme hoge hakjes maar 't was wel geweldig leuk!

Toen alles klaar was heeft ze me naar't station gedaan en in afwachting op de trein heb'k enorm rare blikken in mijn richting zien komen. Tsja, dat heb je dan als ze een half uur aan je gezicht zitten te prullen zeker?

Prent (112)- Dress me up -

17:22 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.