26/05/2009

#30

As time goes by

Jawadde, 't vliegt allemaal zo snel voorbij de laatste weken dat'k amper hier nog iets achtergelaten heb. Misschien de komende dagen een beetje meer tijd maken om hier nog eens iets te zetten, hé! 'k Zal eventjes de laatste hoofdpuntjes neersmijten...

Communiefeestje van mijn nichtje, fijn! 'k Had zo'n geweldig sjiek kleedje en opa is de avond voor het feestje nog met zijn chique kodak afgekomen om er foto's van te trekken! Awel, ik was er fier op! En ook op mijn nichtje want ze heeft't enorm goed gedaan! 't Was een leuke mis - in tegenstelling tot normale missen enzo - en 't gene wat'k onthouden heb is dat we allemaal zonnetjes zijn, dus schijnen zal'k wel doen!

't Nichtje had vanalles gekregen, waaronder ook zo'n leuk boek van 'Topmodel' waarin allemaal fashiongirls getekend staan die je dan zelf kan kleertjes aantekenen. 'k Ben direct mee er op gevlogen, en plezant dat't was! Dus de dag erna is mijn lieve Mr Big - die mij gezellig mee had zien vodden op't feestje - voor mij ook zo'n boek gaan kopen, da's pas liefde hé!

Afgelopen weekend enorm veel water gezien! Zaterdag was er een BBQ bij de beste vriend van papa. Zijn dochters (I&I) waren er ook en m'n liefje natuurlijk ook hé. Ze hebben zo'n kei sjiek zwembad dus dat hebben we daar eens goed verkend, was echt plezant! Zondag zijn we naar Mr Big zijn papa geweest en hij heeft dus ook een zwembad. We hadden het kot voor ons alleen en dus hebben we daar eens goed van geprofiteerd, maar ook een beetje volwassen geweest. We hebben namelijk samen geleerd, wat echt goed gaat. Hij zat fysica te leren aan 't tafeltje buiten en ik lag op de dikke luchtmatras al dobberend mijn boekje van Frans te lezen - plezant!

En dan nog het allerbelangrijkste van allemaal; ik heb gisteren examen gehad van saxofoon. Awel, 'k ben er fier op.. 94%! In your face bitch.

Prent (117)- The winner takes it all -

17:12 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.