28/04/2009

#28

Jij bent de zon en de maan voor mij

De laatste dagen zijn kalm. Een fijn weekend gehad! Vrijdag studieuitstap naar de Nationale Bank en naar Tour & Taxis wat vrij interessant was, maar toch tegenviel naar mijn verwachtingen. Sommige mensen hebben geprobeerd van onze dag een beetje naar de boem te helpen. Er zijn zo van die mensen die denken dat ze zich alles kunnen permitteren - fout gedacht dus. Mama's uitleg daarop was vrij verstandig: 'die gaan mee hunne franken teut nergens komen!' - Score!

Vrijdagavond voor vakantiewerk gaan informeren, wat best goed ging. Daarna met Sunshine nog wat op de berg gaan liggen aangezien het mooi weer was. We hebben weer een hele fijne babbel gehad, want 'onzen tetter sta nie stil'! Daarna naar Mr Big gereden, eerst naar de zaalvoetbal geweest en daarna naar't biljarten. Zijn maatjes waren er ook en 't zijn ook allemaal stuk voor stuk geweldige kerels! We zijn na't biljarten nog eventjes naar't café geweest waar we op de sjotterkas gespeeld hebben en ook Darts - Unbeatable! Daarna naar een vat geweest waar't vrij saai was en we dus ook vrij snel weg waren. De tussendoortjes waren fijn! Zaterdag geleerd en 's avonds nog'n beetje bij't liefje geweest.

Zondag fanfare en een etentje met familie. Daarna naar'n opendeurdag van een bloemenzaak geweest, vetnice! Gratis eten, drinken, ijsjes en noem maar op. Met 't liefje daar een beetje rondgelopen en daarna terug naar huis. Daar nog 'n beetje gevoetbald en gefikfakt en andere dingen gedaan die liefjes doen.

Voor de rest deze week niets speciaals, alleen een paar mensen die overdreven veel aandacht nodig hebben. Die mensen kunnen dus mijn * kussen. En ja, ik heb ook aandacht nodig, soms best wel veel, maar't is bij die paar mensen vrij tot zeer extreem. Ik erger mij steeds meer en meer aan sommigen, maar 't liefje is er altijd om mij 'n beetje te kalmeren! Morgen een suprisedag, hij komt naar hier en 'k heb een namiddagje leuke dingen doen samen in elkaar gestoken.. Ben eens benieuwd!

decoration- You're screaming for attention, going down -

21:36 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

23/04/2009

#27

Snowworld

Dus, hier het verslagje over de skivakantie. 't Was zoo fijn, echt waar! We zijn gaan skiën met het jong volk van onze familie. Toen iedereen daar arriveerde was het zo'n beetje een krot. We hadden geen fatsoenlijke tuin alleen een stort achter de chalet. Binnen was't vuil enzo maar na een paar uurtjes stonden al onze spulletjes op een plaatsje en was't daar zo'n sfeer dat niemand het nog door had dat we geen mooi groen gras hadden. We hadden wel een Hot Tub en een sauna - Waar ik met Meutti I. in ben geweest, geweldig!

De pistes lagen goed en 't weer was geweldig! Vaak gebeurd dat'k op het terras van ons favoriete cafeetje in slaap ben gevallen in een topje, terwijl er sneeuw onder mijn stoel lag. Het leuke van zo'n grote groep is dat je altijd een partner hebt en mijn partner was WH. De kleinste van de twee broertjes - zoontjes van Meutti I. Hij snowboardde voor zijn eerste keer en hij ging eigenlijk gewoon enorm snel de piste af omdat hij geen bochtjes maakte. Daardoor moest ik niet al te lang op hem wachten en was hij dus echt wel de perfecte persoon waar ik tochtjes mee kon maken.

Er was ook een dorpje, Morzine. Daar zijn we vaak gaan winkelen aangezien ze daar van die leuke RoxyWinkels hadden. Had bijne skibotten gekocht van Roxy maar de linkse bot zat niet zo goed - spijtiggenoeg. Veel kleedjes gekocht en ook een jas. En natuurlijk een cadeautje voor het thuisfront. Voor de rest was het geweldig en de drie leukste personen waren Petotterke, Meutti I. en Meutti L. - altijd ambiance! Vooral met het spel 'Dag Madam'. Gieren verzekerd! Tot hier het verslagje - tot snel !

decoration

- FamilyTree, something that will always be special -

21:22 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

21/04/2009

#26

It's summertime

Binnenkort verslagje van de vakantie - die uitermate heerlijk was. Momenteel weinig tijd door muziek, school en 't zonneke + het geweldigste liefje waar je toch lekker jaloers op bent!

+ Late gelukkige verjaardag ; Sunshine - Free !
+ Gelukkige verjaardag ; Suske (& Baffer) !

Stoer- Getting loose -

22:27 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

10/04/2009

#25

Sweet goodbye

Lady Butterfly zit in Frankrijk van 11/04 tot 19/04. Op skivakantie met de familie, 't wordt zowiso geweldig! Lieve Mr. Big ik ga je zo enorm hard missen, wacht maar tot ik terug ben... Moeeehahaaa! + Sunshine, dankje om aan me te denken, was echt liefjes! Je bent een geweldig meisje en een geweldige vriendin! Maak er een feesje van als'k weg ben, want daarna zitten jullie weer voltijds met mij opgescheept!

Net in het zonnetje gelegen met Mr Big, goh liefje - ik zie je toch zo graag! Gisteren gaan zwemmen en daarna naar moeke gegaan. Iedereen is zo gek op hem.. 't Maakt me enorm blij!

Schumi, als je dit misschien héél toevallig zou lezen.. Ik besef net dat'k vergeten in te schrijven ben voor de Paardenkoers! Godverdomme, ik hoop dat'k je niet teleur stel!

decoration- Morzine, here I come -

18:24 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

08/04/2009

#24

Vakantieee

Eindelijk vakantie! 't Is tot hiertoe al prachtig geweest! Geweldige daagjes met Sunshine en met Mr Big enzo. 'k Vind het echt super dat't weer enkele weekjes vakantie is. Tijd om al de stomme studeertijd in te halen met leuke dingen. En oh ja, dat doe ik heus wel! Maandag gaan zwemmen met Suske en Sunshine. 's Avonds nog iets gaan drinken. Gisteren een beetje klusjes gedaan en bij m'n lieve Liefje gezeten. Vandaag met Liefje naar Antwerpen gaan shoppen. Ik heb de prachtigste bikini's ooit gekocht, al zeg ik het zelf - Mauw ! 'k Heb er dan ook maar twee zwemshorts bijgekocht en een schoon pulleke voor als't een beetje te koud zou worden. Ook 'n nieuwe jas, knalroze, magnifique! Weer echt iets voor mij - zoiets meisjesachtig !

't Liefje heeft natuurlijk ook weer prachtige dingetjes gekocht. Zwemshort, twee super mooie shorts gekozen door HET liefje - Moi ! Zonnebril die echt wel geweldig is en euhm .. Jaa nog gaan eten in McDo natuurlijk!

Voor de rest zit ik nu bij hem voor de computer en hoor ik mijn liefje met zijn mama vechten en ik hoor ze net roepen ' Godverdoeme, blijft van mijn lijf, of ik boenk in uw kle ! Stopt er mee of ik krijg een beroerte ' . Tsja, dan ga je inwendig strijk hé !

king- Your arms are my castle your heart is my sky -

19:36 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |