23/04/2009

#27

Snowworld

Dus, hier het verslagje over de skivakantie. 't Was zoo fijn, echt waar! We zijn gaan skiën met het jong volk van onze familie. Toen iedereen daar arriveerde was het zo'n beetje een krot. We hadden geen fatsoenlijke tuin alleen een stort achter de chalet. Binnen was't vuil enzo maar na een paar uurtjes stonden al onze spulletjes op een plaatsje en was't daar zo'n sfeer dat niemand het nog door had dat we geen mooi groen gras hadden. We hadden wel een Hot Tub en een sauna - Waar ik met Meutti I. in ben geweest, geweldig!

De pistes lagen goed en 't weer was geweldig! Vaak gebeurd dat'k op het terras van ons favoriete cafeetje in slaap ben gevallen in een topje, terwijl er sneeuw onder mijn stoel lag. Het leuke van zo'n grote groep is dat je altijd een partner hebt en mijn partner was WH. De kleinste van de twee broertjes - zoontjes van Meutti I. Hij snowboardde voor zijn eerste keer en hij ging eigenlijk gewoon enorm snel de piste af omdat hij geen bochtjes maakte. Daardoor moest ik niet al te lang op hem wachten en was hij dus echt wel de perfecte persoon waar ik tochtjes mee kon maken.

Er was ook een dorpje, Morzine. Daar zijn we vaak gaan winkelen aangezien ze daar van die leuke RoxyWinkels hadden. Had bijne skibotten gekocht van Roxy maar de linkse bot zat niet zo goed - spijtiggenoeg. Veel kleedjes gekocht en ook een jas. En natuurlijk een cadeautje voor het thuisfront. Voor de rest was het geweldig en de drie leukste personen waren Petotterke, Meutti I. en Meutti L. - altijd ambiance! Vooral met het spel 'Dag Madam'. Gieren verzekerd! Tot hier het verslagje - tot snel !

decoration

- FamilyTree, something that will always be special -

21:22 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.