08/04/2009

#24

Vakantieee

Eindelijk vakantie! 't Is tot hiertoe al prachtig geweest! Geweldige daagjes met Sunshine en met Mr Big enzo. 'k Vind het echt super dat't weer enkele weekjes vakantie is. Tijd om al de stomme studeertijd in te halen met leuke dingen. En oh ja, dat doe ik heus wel! Maandag gaan zwemmen met Suske en Sunshine. 's Avonds nog iets gaan drinken. Gisteren een beetje klusjes gedaan en bij m'n lieve Liefje gezeten. Vandaag met Liefje naar Antwerpen gaan shoppen. Ik heb de prachtigste bikini's ooit gekocht, al zeg ik het zelf - Mauw ! 'k Heb er dan ook maar twee zwemshorts bijgekocht en een schoon pulleke voor als't een beetje te koud zou worden. Ook 'n nieuwe jas, knalroze, magnifique! Weer echt iets voor mij - zoiets meisjesachtig !

't Liefje heeft natuurlijk ook weer prachtige dingetjes gekocht. Zwemshort, twee super mooie shorts gekozen door HET liefje - Moi ! Zonnebril die echt wel geweldig is en euhm .. Jaa nog gaan eten in McDo natuurlijk!

Voor de rest zit ik nu bij hem voor de computer en hoor ik mijn liefje met zijn mama vechten en ik hoor ze net roepen ' Godverdoeme, blijft van mijn lijf, of ik boenk in uw kle ! Stopt er mee of ik krijg een beroerte ' . Tsja, dan ga je inwendig strijk hé !

king- Your arms are my castle your heart is my sky -

19:36 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.