19/03/2009

#18

Vadertjesdag

Papa was blij met zijn tandenborstel! En nu heb'k mij voor de pc genesteld met mijn pyjama aan - ookal is het vroeg, 's gewoon lekker gezellig -, een fles Sprite, enkele Lions en mijn boeken. Heb veel te doen voor school aangezien ik een heleboel werk heb laten liggen tot de laatste moment.

Het is raar op school de laatste tijd. Jess - een jongen genaamd naar een personage uit Gilmore Girls aangezien hij net is zoals in dat programma - doet een beetje lastig. Nuja, lastig.. Hij houdt zich mooi in en ik praat er niet meer mee, maar z'n vriendjes houden hun niet in. 't Interesseert me niet dat ze me een trut, hoer of wat dan ook vinden maar 'k vind het gewoon kinderachtig hoe ze het uiten. En het lastigste is dan nog dat hij constant staat te gapen op school, en dan weet'k niet hoe ik mij moet gedragen als hij zo aan't kijken is. Ik check dan ook elke seconde of hij nog staat te gapen omdat'k me zo opgejaagd voel op die momenten. Best irritant maar eigenlijk doet hij me niets meer, ik ken Jess nu wel en zijn goede kant is leuk, tot je zijn andere kant leert kennen.

Ik ben blij dat het blijkbaar terug kan zijn zoals vroeger, ergens heb ik mezelf altijd wijsgemaakt dat ik niets miste maar nu besef ik dat'k dat wel deed. Suske is back, back for more. 't Komt echt weer goed denk ik!

Mr Big, hmm! De naam komt trouwens van Sex And The City. Carrie heeft daar haar eerste serieuze relatie met Mr Big maar door omstandigheden gaan ze uit elkaar. Na een paar andere jongens gedated te hebben beseft ze dat ze niet zonder Mr Big kan en hij de ware is voor haar. De laatste twee afleveringen heb ik aan één stuk door zitten janken en de movie was ook magnifique. Mr Big, you're the one!

 decoration- The wise men will love, all others will desire -

19:03 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.