17/03/2009

#17

Lentegevoel

't Weekend was superdepuper! Vrijdag na school ietsje gaan drinken. We waren met z'n allen. Dat wil dus zeggen met z'n vijfjes. Het deed een beetje raar, maar ergens voelde het ook wel goed. Ik was de ruzie zat en heb dan voor de laatste keer ook nog eens een stapje gezet toen één van hen op msn was. Het ging goed, vlotjes en wat gezegd moest worden is gezegd, mooi. Ik ben blij dat mijn liefje niet rookt of drinkt, het is alleen maar last en zoals sommigen zeggen raak je er echt wel verslaafd aan en kost het alleen maar heel erg veel geld. 'k Had nog eventjes generale repetitie voor de voordracht en daarna was het FanfiMovie. Valt niet zo veel over te zeggen, raar sfeertje dat er hing. Daarna partytime, fuifje viel wel mee.

Zaterdag had'k muziekschool in de voormiddag. 's Middags iets gaan eten en 'k had nog een beetje een naslag van de fuif. 'k Was rotslechtgezind en 't was dus al snel ambras aan tafel. 's Namiddags voordracht gehad. Leuk dat't niet te merken was, ik stond te trillen op mijn benen wat dus absoluut niet meer menselijk was. Ik was volledig niet content van wat'k gespeeld had aangezien ik weet dat'k het beter kon. De commentaren waren ongeveer zoals ; 'Waaaauw, zotjeeees!' maar 't kon me weinig schelen. Met het examen blaas'k ze allemaal omver!

Na de voordracht pizza gaan halen met Mr Big. Daarna legde hij zich op m'n bed en heb'k een soort van modeshow gedaan met zowat alle kleren uit mijn kast. Uiteindelijk hebben we het origineel gehouden. We zijn samen naar het optreden van de Kaiser Chiefs geweest en hebben beiden een een zwarte t-shirt met in grote letters gedrukt 'FUKC' op - For You the Kaiser Chiefs. Na lang getreuzel hebben we besloten om samen die t-shirt aan te doen. Bangelijke reacties gekregen soms. De fuif 's avonds was geweldig. Grappig dat mijn ex-liefje voor mij wegloopt. En grappig hoe hij zijn vriendjes op mij afstuurt, ' HOER ' is een heel origineel woordje natuurlijk!

Zondag naar Mr Big geweest. 't Was in één woord onbeschrijfbaar. Geen verdere details, die hou'k liever tussen ons - met een kleine grinnik.

Prent (72)- Baby, my loving is yours -

18:42 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.