11/03/2009

#16

Schaap met laarsjes

Ik ben een wolf, met een gouden horloge. Zorg dat je weg bent als ik stop met slapen. Ik ben dodelijk ziek, ik eet namelijk schaapjes.

Mr Big heeft vandaag een heel namiddagje naast me gezeten. Het was heerlijk fijn en bangelijk leuk. 's Middags met al de werkmensjes hier gezellig gegeten. Toffe mannen, die aan onze garage en oprit enzo komen werken - het was tijd voor vernieuwing en nu is'r enorm veel plaats om te pingpongen! Ik hou van Mr Big zijn sociaalheid, iedereen vond'm meteen leuk en 't gesprek was echt wel fijn!

Met Mr Big naar boven getrokken. Hij kreeg mijn linkse bureau als zijn domein en ik zat aan de rechste aan de pc om het groepswerk van economie te maken. Toen hij klaar was en ik nog bezig heeft hij mijn wiskunde oefeningen gemaakt. Spijtig dat hij voor de meeste dingen iets andere methodes gebruikt, maar de oplossingen waren wel keer op keer juist. We hadden na een uur of vijf absoluut geen zin meer in al het leergedoe. Mama had pannekoeken gebakken en daarna hebben we ons op bed gesmeten. Hmm...

Er komt me een bangelijk weekendje tegemoet! Vrijdag na school nog een snelle repetitie voor de voordracht. Daarna snel spoeien naar de FanfiMovie en daarna gaan we door naar een fuifje. Zaterdag muziekschool zoals gewoonlijk - hopelijk zie'k Mr Big dan en gaan we iets eten. Om kwart na vier voordracht - spanneeeend! En 's avonds naar Sunshine en door naar Dance Event. Zondag fanfare en de tijd die nog op te vullen valt gebeurt met Gilmore Girls. Partytime!

 Prent (104)- I'll be shaking my ass 'cause I just don't care ! -

21:32 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.