05/03/2009

#13

Sick & Tired

Geweldig - not! Weer een dagje thuis. Gisteren had'k alles voor school gedaan. 'k Was volledig in orde, had geleerd, en mijn boekentas was ook al gemaakt. Ik was nog eventjes beneden met mama aan't praten terwijl ik plots enorme buikpijn krijg. Bingo!

Vandaag dus naar de dokter geweest, niets aan te doen. Gewoon een maag en darm infectie ofzoiets en daar moet wat tijd overgaan. Bedje terug in en er niet meer uit gekomen. 'k Had de laptop mee in bed genomen om een mailtje te sturen naar mijn titularis. Natuurlijk ging ik eventjes msn checken en ik geloofde mijn ogen niet. Sunshine was online, ook ziek, en samen hebben we een middagje msn doorgebracht. Was gezellig! Ook Schumi was online, damn wat een lieve vriendjes heb ik toch!

'k Had echt gehoopt dat'k vandaag naar school kon gaan. 'k Was er echt klaar voor om er terug in te vliegen! Maar nu heb ik volledig geen zin meer om morgen nog een dagje te gaan. Dat wil zeggen dat ik vanavond alles nog zou moeten leren en inorde brengen tegen morgen. Dan kan'k beter toch nog eens een weekendje rusten en dan maandag er volledig opnieuw invliegen? We shall see..

Maar, dit weekend is het hét weekend. Hét weekend van zeven maart. Bangelijk. Het is zaterdag zo'n tweetal jaartjes geleden dat'k Mr Big weer ontmoet heb - after all these years. 'k Kende hem al van mijn klein-meisjes-zijn, maar toen heb'k hem jaren niet meer gezien. Tot bàm, twee jaar geleden. En de vonk sloeg over. Mijn buikje doet al raar als ik er nog maar aan dénk. En dan verschiet je er van dat ik ziek ben...

Voorbeeld- I'll be back -

16:34 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.