03/03/2009

#12

Nissan X-Trail

Woehoee! Mr Big heeft z'n auto en hij's geweldig zegt'm! 't Is er zo eentje mee vanalles op en aan, bangelijk! Volgens mij is't leukste ding dat'r in zit het cameraatje om achteruit mee te rijden! Morgen zie'k hem - de auto & Mr Big - in levende lijven, best wel spannend! De plannen zijn gechanged. We gaan niet naar Antwerpen. 'k Ben sinds de nacht van zondag op maandag beetje ziekjes geworden en 't was vrij serieus. 'k Dacht gisteren middag dat'k beter was dus reed ik met de fiets naar school, toen'k aankwam was'k half dood - dom van mij om toch persé met de fiets te willen gaan! - en zijn ze mij met de auto komen halen.

Gisteren avond heb'k een avondje op de muziekschool doorgebracht. Ik hou echt van't gebouw - wetende dat'k daar vroeger een enorme schrik van had! Gewoon door de gangen lopen en al die instrumenten horen is zo'n heerlijk gevoel. 'k Had repetitie voor de voordracht met de piano, geweldig hoe die kerel die mij begeleide bezig was over Bach. Zijn enthousiasme sleurde mij echt door't stuk en 't was echt leuk! Daarna had'k nog samenspel, maar tegen dan was'k al kapot. 'k Had hoofdpijn en mijn maag draaide om bij elke hoge do.

Vandaag dus een heel dagje in bed doorgebracht en 'k voel me weer beter. Morgen wou'k terug naar school maar 't is solidariteitsdag en we gaan dus tien km wandelen. Mama zegt dat'k beter thuis blijf dus we gaan niet koppig doen en blijven thuis. Tegen de middag aan gaan we Mr Big oppikken & zie ik eindelijk de auto! We gaan de schoenen halen, in Wijnegem. Eerst iets eten, dan op naar de Zara! Mr Big ging normaal gezien mee naar de tennis omdat m'n nichtje moet tennissen en wij haar moesten gaan halen. Spijtig dat'm moet voetballen, maar lief dat'm het toch wou laten vallen. 'k Heb gezegd dat't nie moest, 'k ga hem nog vaak genoeg zien!

Dus na Wijnegem gaan we naar mijn nichtje kijken. 's Avonds mijn voorlaatste repetitie met de piano, spanneeeend! Weet je, uit alle dingen die je meemaakt in je leven leer je je vrienden kennen. Ook uit ziek zijn en ik weet dat dié vrienden dit ook lezen. Dankje dus, lieve vriendjes om af en toe een smsje te sturen om te horen hoe het gaat. En het prentje hieronder is dus wel degelijk voor jullie!

Prent (25)

- Boy, you make me feel like a princess -

19:37 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.