01/03/2009

#11

A girls best friend ...

Weekendje Brugge met hem. In één woord; Bangelijk! In de auto veel gepraat, geslapen, muziek geluisterd, ... Er moest een heleboel duidelijk gemaakt worden, aangezien we helemaal niet meer wisten waar we stonden. 's Vrij duidelijk nu en we hebben er allebei best een heerlijk gevoel bij denk ik.

Toen ons GPS-madammeke nog vijf minuten aangaf werd't spannend. We logeerden in een kasteel. Geweldig, echt iets oud - waarvoor ik een beetje vreesde - maar 't had echt zijn charmes. De kamers waren naast elkaar. Dilemma dilemma ; wie neemt welke kamer? De ene kamer was lichtroze met een bubbelbad, de andere kamer was lichtblauw met een douche met spuitertjes langs alle kanten. Het bubbelbad had natuurlijk mijn ogen al uitgestoken, maar ik hield me in. Uiteindelijk had ik het moeten weten, hij kent me beter dan wie dan ook en zei direct 'Oké, laat da prinseske maar in haar bubbelbad dobbere!'

Vrijdag hebben we Brugge een beetje verkend. Zo snel als we konden hadden we ons afgescheurd van het moederlijk gezelschap en zijn we er met z'n tweetjes op uit getrokken; winkeltjes doen, iets eten, ... Daarna zijn we met zo'n koets gaan rijden. Gewéldig! 's Avonds iets gaan eten in Damme. 'k Mocht éindelijk het pakje opendoen. Ze hadden zo van die prachtige roze rubberen handschoenen gekocht waar'k mee kon kuisen ofzo :')!

Zaterdag. Ik wist wat'k wou hebben en hij wou er alles aan doen om mij content te stellen dus zijn we weer de winkelstraten ingetrokken. Het resultaat; drie paar nieuwe schoenen - voor't derde moeten we nog efjes naar Antwerpen-, een pràchtig kleedje om naar't communiefeestje van m'n nichtje te gaan, met een golfje en bijpassende handtas :'). Woensdag ga'k met hem naar Anterpen voor een schattig handtasje te halen, en die botjes in mijn maat. Shoes.. A girls best friend!

's Avonds voetbal, maar eerst een bubbelbadje natuurlijk! Hij ging ons bad eens uittesten en dat kon'k niet zomaar voorbij laten gaan dus wipte ik er maar snel bij in. Onze kleren lagen in de pombak maar 't kraantje was aan' t druppen dus toen we onze kleren terug aan wouden doen waren ze volledig nat. Haardrogers in aanslag!

Zoals ik al zei; voetbal! Damn, ik was best wel 'n beetje bang voor vechtersbaasjes enzo. 'k Heb hem geloof'k geen second losgelaten! Een paar hot-dogs naar binnen gewerkt en de pret kon beginnen; BoySpotting! Best wel leuk, zo'n avondje voetbal, alleen spijtig van de open-EN TOE-klapbare stoeltjes! Ik sprong recht omdat'r een goal gemaakt werd maar wou terug gaan zitten. Natuurlijk was'k zo dom om te vergeten dat het van die stoeltjes waren die terug dichtklapten. Daar zat ik dan met m'n gat op de grond, met naast mij een jongetje dat helemaal gek werd toen hij mij daar zielig op de grond zag zitten, hij werd lijkbleek ocharme! Vééél te bezorgd! Na de voetbal zijn we in bed gekropen op de roze kamer. Beetje tv gekeken. Ik citeer; 'Keeereeeeel, kunt gij nu écht nie stil ligge?!' .. En dat werd dus zo'n honderd keer herhaald!

Vandaag was't laatste dagje. We zijn vanmorgen in't kasteel vertrokken en zijn dan doorgereden naar Knokke-Heist. Na een heleboel miserie te hebben gehad met de mamaatjes hadden we hen dan toch kunnen afschudden en zijn we gevlucht met een gocart. Na een half uur was'k het al zo beu als iets dus gingen we maar iets eten. Tijdens de terugrit ben'k op z'n schoot in slaap gevallen..

Geweldige vakantie! Wacht maar tot hij met de auto kan rijden...

Prent (107)- No one I know could ever keep up to you -

19:38 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.