26/02/2009

#10

Heartless, what about you ?!

Gisteren heeft de eekhoorn het volledig opgegeven. Hij's denk ik zelfs verdronken. Zelfs een sorry doet er niet meer toe. 's Het beste voor ons allebei, nu kan hij verder en ik ook. 't Zijn rare weken geweest! Ik wist niet meer wat ik wou, maar nu ben ik zekerder dan ooit. Ik wil verder. Ik wil leven. Maar ergens wringt er nog iets. Misschien de gedachte dat het allemaal door een honderdste van een seconde volledig anders had kunnen lopen? Stel dat hij me gekust had, ik zou gezwicht zijn. Ik zou volledig weg zijn. Ergens mag ik blij zijn dat hij het me ergens nog 'makkelijk' gemaakt heeft. Maar dat is net wat er wringt. Stel ... ?

't Was grappig gisteren. Pokeravondje met echt geweldige kerels! 's Fijn hoe 'welkom' je je soms kan voelen! Mr Big legde me effe uit hoe het spelletje in elkaar zat, eigenlijk best simpel! Toen zetten we ons pokerface op en damn, er werd gebluft! Maar dus het grappige gedeelte was dat mijn (lees: ons) stomme bijgeloof weer eens naar boven kwam! 'Onze' kaart hebben we wel zeker tien keer in onze handen gehad. En telkens kwam er zo'n blik van .. 'Allé, 's weer toeval zenne' en er volgende dan een knipoog.

Handig dat'r iemand van hen met de auto kon rijden! Snel frietjes gaan halen, was echt gezellig! Ik had natuurlijk de speeltjes van in de smulbox volledig naar de boem geholpen, het spijt me! Spijtig dat VH niet kon komen, had hem graag nog eens gezien. 'k Zie hem echt nooit, of toch zelden en op msn hebben we altijd van die geweldige gesprekken! Spijtig VH'tje, volgende keer, beloofd?

Ohja, nog een grappig tussendoortje. Ik ben zo slim geweest om mijn wachtwoord van mijn gsm weer maar eens te veranderen. Ik was net wakker. Toen ik daarna een smsje kreeg en het wou openen wist ik totaal niet meer wat mijn wachtwoord was. Mr Big heeft mij geholpen met zoeken en heel dat gedoe... Het komt er op neer dat ik het gewoon niet meer weet en mijn gsm voor drie weken zal moeten missen. Godverdomme, het is toch weer typisch iets voor mij hoor!

Prent (3)

- Play, boy ! Play ! -

13:43 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

Commentaren

En idd.. Er komt nooit ne jongen tussen ons.
Je bent m'n leven meid!
Ben blij te kunnen lezen dat het leuk was gisteren! <3

Ik laat u nooit gaan.
Voor niemand.. How hard they try (mss dat 't ni klopt. mja pech dan ;) )

<33

Gepost door: bestfriendsFOREVER | 26/02/2009

De commentaren zijn gesloten.