21/02/2009

#05

De eekhoorn is gevallen

Zoals'k al tegen hém gezegd heb, heb ik een lijn getrokken. En de stippellijn die ik daarvoor getrokken had heb'k uitgegomd. Nuja, er staan nog wel een paar puntjes, aangezien het anders best weer snel zou gaan. Hij snapte het niet, best wel schattig. Toen'k het vijfendertigduizend keer had uitgelegd begreep hij eindelijk wat ik bedoelde. 'Hoe,' zei hij ', moet ik nu...?' Hihi, en toen begon het gesprek weer en het onderwerp voor de uren daarna stond weer vast.

Ik was gisteren in één van mama haar duizenden boekjes aan het bladeren en zag daar ineens iets staan wat me deed nadenken - ja wauw, nadenken! Het past best knap bij deze situatie. Het ging zo; 'De vis ziet de worm, maar niet de dodelijke haak'. Laat ons zeggen dat jij de haak en de worm in één bent. En laat ons zeggen, dat ik net zo ben als jij. Ik ben geen haar beter.

Gisteren zeg, ik heb me echt geamuseerd.. Maar 't was wel een beetje niptjes! Na school met Sunshine iets gaan drinken. Het eerste wat ik dacht toen we het laatste tafeltje waar niemand aanzat zagen was; Moooi zo! En toen we uiteindelijk dichterbij gingen dacht ik; Great! Haha, 's weer zoiets typisch. Wie zat er naast ons, weliswaar met een raam er tussen? Woehoe! Uiteindelijk was het best wel gezellig onder ons tweetjes.. 't Was stilletjes en er werd af en toe gelachen en geheimpjes werden gedeeld. Eigenlijk doet het me niet veel meer, het maakt me niet meer uit. Iedereen verdient een plaatsje op deze bol, en ik doe m'n best om iedereen een beetje te appreciëren. Ookal heb ik niet voor iedereen even veel respect meer. Maar meestal komt dat dan ook van twee kanten dus dan doet dat'r eigenlijk niet veel toe.

Maar dus, nu komt het nipte gedeelte. Ik was na school dus iets gaan drinken met Sunshine en daarna zijn we naar een of andere film gaan zien bij haar thuis. Was echt gezellig, en vooral omdat we er nu een nieuwe 'vriendin' bij hebben. Strijkgaan zou ik zoal zeggen! Toen de film gedaan was mocht ik nog eventjes Wii-Hoelahoepen. Vet spel! Mama belde dat ze me niet op tijd kon komen halen omdat ze nog te veel klanten had. Het kwam er dus op neer dat ze me kwam halen bij Sunshine rond 18.10u, en ik moest al terug in 't dorp zijn rond 18.40u, maar wel helemaal met een andere outfit. 't Wou dus eigenlijk zeggen dat ik mij op 4 minuten van outfit moest veranderen. Haha, was grappig !

Vet nummer van Disco Bitch trouwens! De tekst vind'k echt great!

decoration- Out of my head, out of my bed -

14:27 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: butterfly world |  Facebook |

Commentaren

Straks wordt vetjes !
Ik zie er echt al naar uit..

If it hurts to look back.
And it frightens you to look forward.
Just look beside you and I will be there.
Forever and always ! <3

Gepost door: bestfriendsFOREVER | 21/02/2009

De commentaren zijn gesloten.