16/02/2009

#03

Telepathie

Het was best eng. Ik dacht echt ineens van .. Hé, waarom smst hij nu niet? En net op die moment begon mijn broek te trillen en maakte mijn hart een vreugdesprongetje! En net toen ik het woord vreugdesprongetje typte kwam dé naam op het scherm. Mooi zo! It's my lucky day!

Ben naar de dokter geweest. 't Werd eens tijd, ik was al lang aan't zagen om te mogen gaan en eindelijk heeft mama gebeld voor een afspraak. Komt best goed uit want 'k heb iets raar aan m'n vinger en ik had Mr Big wijsgemaakt dat'k dood ging gaan.. Zijn reactie was best wel héél erg schattig!

Op school gaat het goed, alles gaat rustig zijn gewone gangetje. Dankzij de 'tips' was alles rustig en maak ik me totaal geen zorgen meer. Geruststellende smsjes deden ook hun werk, dankjewel. En hij heeft alle mooie herinneringen weggespoeld. Het lijkt wel alsof hij door dat éne ding te doen al het mooie wat er ooit geweest was gewoon delete uit mijn hoofd. Misschien is het nu wel het beste zo.

Oef, bijna vakantie! Tijd om de remmen eens mooi los te gooien! Dit weekend ben ik weg, zowiso! BestFriendsFOREVER, dankje dat'k mee mag zaterdag! En vrijdag is't toneel dus dan zit'k ook al niet thuis. Misschien ook nog naar die ene fuif waar misschien best wel leuk volk naartoe gaat ...?

Kan een kus gewoon een kus zijn? Of is een kus altijd de start van een nieuw begin? Een kus is nooit gewoon, maar betekent het daarom altijd dat het echt 'begint'? Vergeet het maar, my lips are sealed. But how long will it take? How much time do I need? How much time do we need?

Prent (91)- My lips are sealed for him -

22:42 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: butterfly world |  Facebook |

Commentaren

Je moet mij niet bedanken.
Eigenlijk moet ik jou bedanken
Omdat je toch weer met me mee wil.
En we maken er een super avond van !
Dat verzeker ik je.
Dankje voor alles meid,
ook weer voor ternet.
Wat je zei, je weet niet wat het voor me betekent.

Ik laat je écht nooit los !
Wees daar maar zeker van.
't Is voor altijd ..
Je bent alles voor mij ! <3
Wat zou'k toch zonder u doen .. ? :)

Ik hou van jou tot aan de maan en terug <33

Gepost door: bestfriendsFOREVER | 17/02/2009

De commentaren zijn gesloten.