15/02/2009

#02

Stupid Cupid, No Way !

Het voelde helemaal fout aan, zoals ik al wel dacht dat het zou voelen. Het leek alsof er een bom in mijn buik zat die aan het tikken was, en zoals ik me altijd al had voorgesteld was't echt niet zo'n prettig gevoel. Ze ontplofte, en toen ontplofte alles blijkbaar. Een stilstaand moment en een wegrijdend moment. Er was ook nog een raamkijkend moment, maar dat heb'k maar van op een afstandje bezien. Zwak.

Toen hij binnenkwam in't restaurant was het een hele opluchting hem nog eens te zien. Ik begon dan ook te janken, stom van me. De wc's waren een mooie plek om te vluchten, ik wou niet dat hij me triestig zag. Weet je, hij heeft zelf al genoeg problemen en toch weet hij zelfs die van mij nog op te lossen. Praten helpt echt.

Valentijn was naar alle verwachtingen in best nog wel een mooie dag. Leuke kadootjes eigenlijk! Spinning was een hele verrassing, dat mama het nog onthouden had dat'k het zo fijn vond was geweldig! Nu loop ik dus al twee dagen met het Spinningkettingetje rond, met een fier kopje erop natuurlijk. Mr Bigs kado was spannend. Toen hij het me onder tafel gaf wou ik het direct open maken natuurlijk, maar hij met z'n stomme regeltjes - niet hier, doe het thuis maar. Natuurlijk toen ik in de auto zat had ik het al open geprutst! Het dingetje gleed er uit en de tranen kwamen weer à volenté! Dankjullieallemaal ...

Nog een mooi kadootje is 's avonds gekomen. Sunshine, ik heb je zo gemist. De film was wel oké. Dieper gaan kan ze niet goed. Regi komt eraan. Oh Holy Night was strijkgaan. En jongens mogen je leven niet maken. Lieverd, side by side we'll make things better. You're never alone!

Prent (21)- Truth hurts -

16:10 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterfly world |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.