14/02/2009

#01

The start of something new

Vrij drastisch deze keer. De vorige blog is de vuilbak in, het werd tijd voor iets helemaal nieuws. Bij deze zal ik me eventjes opnieuw voorstellen.

My name is Lady Butterfly. Voor jullie nu, en voor altijd. Er zullen ook mensen zijn die me kennen in het echte leven, voor hen ben ik hier in mijn onrealistische wereldje dan ook Lady Butterfly dus alsjeblief.. Laat me in mijn onrealiteit maar een beetje ronddwarrelen. Ik speel al een hele tijd saxofoon op de fanfare en muziekschool, daar heb'k een hele hoop vriendjes en vriendinnetjes, fijne mensen! Ik ga nog naar school, aangezien ik pas zestien ben geworden op zes januari - jup, een driekoningskindje ! - en daar volg in dus Economie-Wiskunde.

Ik heb een mooi leventje nu. Geen liefje maar een heleboel gevoelens vanbinnen... 'k Heb geweldige vriendinnetjes en vriendjes.. Ze hebben hun persoonlijke glamournaampje ; BestFriendsFOREVER, Sunshine, Rauchkuchl, TT, Schumi, ...
En natuurlijk Mr Big niet te vergeten. Er zijn nog een heleboel mensen die ik hier niet vernoemd heb maar die ook regelmatig de rode loper in mijn leven passeren, ook jullie heb ik enorm graag, maar ga ik niet allemaal hier vernoemen, sorry! 'k Amuseer mij keer op keer met hun en ik weet dat ze'r altijd zullen zijn als't eventjes niet gaat ofzo, waarvoor mijn grootste dank!

Dus, bij deze heet ik jullie allemaal welkom in Butterfly World!

Prent (104)

- I can shine with my own life -

18:53 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: butterfly world |  Facebook |

Commentaren

The start of something knew.
En ik zal er nog altijd voor je zijn.
No matter what !

I love you and I always will <33

Gepost door: bestfriendsFOREVER | 14/02/2009

Mmmh..

Gepost door: S. | 14/02/2009

Hallo Hallo,ik ben vanmorgen op bezoek geweest op je nieuwe blogje.ik heet alle nieuwkomers graag welkom zo kan ik er dadelijk mijn favorieten uitpikken. Ik wens je nog een fijne zondag toe en ik hoop dat je hier net zo een fijne tijd
zult hebben als wij. Veel plezier nog verder. Daaaaag!!

Gepost door: steffi | 15/02/2009

De commentaren zijn gesloten.