06/08/2010

#43

Long time no see/sea

Hello there! 't Is echt wel een héél tijdje geleden nu. Laten we het gewoon een klein writer's block noemen? ;) Op dit kleine jaartje is er echt wel veel gebeurd. Zo veel, dat het een hele rommel zou worden om hier neer te typen. In't kort dus maar ; ik mag door naar het zesde jaar - woehoe ! Ik ben ondertussen ook provenciaal kampioen ensemble met mijn saxofoon, maar da's nu geen big news, iedereen had dat gekund. Ik ben nog altijd samen met Mr Big, gelukkiger dan ooit weliswaar. Natuurlijk is niet alles rozengeur en maneschijn, zou beetje saai zijn natuurlijk ;) ! Toch had't fijner geweest om saai te zijn dan datgene mee te maken wat ons nu overkomt. Here comes the story..

De mama van Mr Big heeft monstertjes in haar buik, en ook in haar borst. Dramatime, daar is geen weg naast. Dit wil dus zeggen dat ze nu in verschillende kokers moet kruipen, regelmatig cocktails via een naaldje in haar lichaam moet laten druppen, ziek is als een hond en geen meter vooruit kan. Komt daar nog eens bij dat er verschillende complicaties zijn zoals bloedklontertjes met als gevolg dat ze 'flibitis' in haar benen heeft, regelmatig koorts krijgt en zo in allerijl naar spoed gebracht moet worden. Scenario's die zich de afgelopen weken meer dan eens zijn afgespeeld. Vandaar ook dat'k al enkele weken bij Mr Big logeer, niet dat ik zo ver weg woon, maar het werk begint hier vroeg - heel vroeg. En dan kan ik bijspringen waar nodig, zowel in de zaak als in het huishouden. En ik moet zeggen, Mr Big heeft al enkele keren laten vallen dat ik een echte 'kloek' aan het worden ben.. Oops? Ik heb heel het huis opgeruimd, en geloof mij, 't is hier eerder een kasteel dan een huis. Vandaag heb ik als laatste de bureau onder handen genomen, met resultaat! Het is zalig om de mama van Mr Big haar hoofdje te zien wanneer ze binnenkomt in een volledig opgeruimde kamer die daarvoor ongeveer een stort was! Ook koken, naar 'den Delheize' gaan, kadootjes kopen (bonzaibomen en mandarijneendjes), klanten opbellen en verwende jongetjes gelukkig houden behoort nu ook tot mijn takenpakket. En daarnaast ben ik ook nog eens met de auto aan het leren rijden - het begint echt vlot te gaan met het tuuteke!

'k Denk dat't hier een pak rustiger gaat zijn wanneer die vuile monstertjes weg zijn. Best wel creepy dat de specialist gezegd had dat in 2015 in elk gezin gemiddeld 1 iemand kanker zal hebben. Ik schrok me kapot toen ik dat hoorde. Maar goed, zorgen voor later! Nu eerst een paar daagjes naar de zee plannen, want Mr Big is zeker toe aan vakantie.. En ja, samen uit samen thuis hé ;)!

- Lady Butterfly is back in town ! -

17:15 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

04/12/2009

#42

Undefined

Gisteren gaan slapen rond half twaalf en opgestaan om vier uur. Stel u voor hoe erg mijn medemens het vandaag te verduren had - onvoorstelbaar dus doe geen moeite. Ik had mijn best gedaan voor fysica, maar voor geschiedenis eigenlijk helemaal niet.. Uiteindelijk ging geschiedenis vrij vlot en kon ik amper iets invullen bij fysica. Mijn duim heeft weer dienst gedaan! Om twaalf uur gegeten en onmiddelijk in mijn bed gekropen.. Sturm der liebe gekeken omdat'k het gisteren gemist had. Daarna twee uur geslapen & toen stond Mr Big hier om naar Wijnegem te rijden. Daar een beetje gaan investeren - een beetje veel. Nuja, de examenstress moet er op de één of andere manier vanaf.. En ik heb de juiste gevonden denk ik want ik ga nu volledig relaxed in mijn bedje kruipen. Het voordeel aan examens is natuurlijk van eens lekker verwend te worden.. Benieuwd wat hij morgenavond in petto heeft!

Ps ; Het concept was van feestdagen-inkoopjes te doen .. Oops ! Vergeten !

- Confessions of a shopaholic -

22:32 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

03/12/2009

#41

Crash

Okay, zo erg is het nu nog nie, maar ik denk dat'k ongeveer op het punt van 'opgeven' ben gekomen. Alle examens gingen echt goed tot hiertoe, behalve wiskunde, dat was een regelrecht schandalige ramp. Morgen fysica en geschiedenis.. De twee vakjes waar ik er net van door, of net gebuisd ben. Ik heb fysica voor de helft gedaan, geschiedenis moet'k nog helemaal doen.. Ja seg, pech! Ik heb een paar uurtjes geslapen in de namiddag en allemaal volledig nutteloze dingen gedaan. Door het slapen ben ik straks wel fit en gaan we gewoon een nachtje leren denk ik.. Of anders een dagje buizen ;)! We shall see ...

decoration- Spread my wings & fly away-

17:30 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

29/11/2009

#40

Schumi

- Sweeeet -

00:24 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

27/11/2009

#39

Start

Okay, 't is begonnen. Vanaf vanavond zou'k eigenlijk moeten leren tot maandagmorgen half negen. Natuurlijk ben ik niet zó ijverig.. Ik heb net al een eerste klein deeltje wiskunde in mijn hoofd gepropt, morgenvoormiddag nog een beetje, dan eten met de fanfare, dan na de middag nog een beetje en 's avonds is't avondfeest van de fanfare. Ik hoop erop om morgen alles 'zo goed als' gedaan te hebben voor ik vertrek. Dan hoef ik zondag gewoon alles nog eens te herhalen en oefeningen te maken, nog maken, blijven maken om het uiteindelijk op te geven en zondag op tijd in bed te kruipen. Nu ga ik karten, want leren is niet echt zo'n erg goed idee meer. Vake verjaart vandaag, verdomme. En ik heb al de hele avond klinkende ruzie met mama, toen ze eventjes uit het zicht was barstte ik dan ook uit in tranen.. Hoe kan ik nu zo stom zijn? Vake verjaart vandaag, dan maak je toch geen ruzie. Vandaag op school ookal een traantje weggepinkt, ik kwam te weten dat we vanavond iets gingen eten met de beste vrienden van vake om een soort van klein 'herdenkinkje' te houden zoals we elk jaar doen. Natuurlijk was ik even in shock omdat'k al geboekt had om te gaan karten en dus niet meekon. Gelukkig stond lieve Sunshine daar direct met een schouder klaar en dus was't vrij snel gedaan met traantjes. Life goes on <3

 - -  There's no turning back -

22:20 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

26/11/2009

#38

Keep rockin', keep knockin'

't Is weer zo ver, maandag starten de examens weer. Beginnen met wiskunde, ookal zie ik het nog wel zitten. Maar toch vind'k het altijd heel spannend! Zaterdag is het teerfeest van onze fanfare wat altijd zó leuk is, en nu moet ik de helft van die leuke dag missen om te leren. Natuurlijk; van het avondfeest gaan ze me niet weghouden! Zondag niet werken in Lybo, jammer maar helaas. Zowiso dat ik weer in huilbuien ga uitbarsten zondagavond, dat is elk jaar met examens van bepaalde vakken waaronder wiskunde. Gelukkig is er dan nog MrBig om mij een beetje te kalmeren (of om mijn agressie op uit te werken; sorrysorrysorry), en hij is dan ook mijn noodnummer wanneer ik vast zit met een hardnekkige oefening. Grappig, bij het woord hardnekkig denk ik steeds aan Vanish of aan CilitBang; BANG, en het vuil is weg! Genoeg gezeverd! Ik zit 's avonds vaak tot twaalf uur te leren en 's morgens sta ik dan ook soms op om vijf uur om nog te herhalen. Dan denk ik steeds; ik hou dit niet vol, help! Maar zo'n dagen als vandaag: geen schoolwerk, paar dagen voor de examens.. Da's altijd gevaarlijk om dan niets te doen en dan ooook nog laat op te blijven. FoutFout, maar ohzo verleidelijk! Goed. Slapen nu! Slaapzacht iedereen.. Ps: Onderstaande afbeelding is best gepast...

decoration- Alleen wie zichzelf durft zijn is onvervangbaar -

23:27 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |

20/10/2009

#37

Muziek

MuziekMrBigSchoolEtenSlapenLybo. Mijn leven momenteel in één woord omvat. Het lijkt misschien niet zo, maar het is best wel druk de laatste tijd. Gisteren tot half 1 voor school gewerkt, wat niet van m'n gewoonte is. 'k Ben de laatste tijd terug veel met saxofoon bezig, omdat't binnenkort Vlamo is, best wel spannend dus. De eerste keer dat'k zoiets doe en dat zorgt voor de nodige kriebeltjes. Hierdoor moet'k andere dingen dus laten vallen, spijtig maar het is 't waard.

MrBig, je maakt me gelukkig.

Op school rapport gehad. Mooi! Die twee inzinkingetjes werk ik wel weg. Nu wiskunde nog, wat een hel. De brandoefening vandaag heeft ook niet veel geholpen! EtenSlapen. Ik ben zo moe! Lybo, wat'n feestje. Elke zondag van 3 tot half 10. Welcome aboard!

decoration- Let's pack our baggs and settle down where palmtrees grow -

22:20 Gepost door Lady Butterfly in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: butterflyworld |  Facebook |