Lady Butterfly

 


Op mijn blogje waar je zonet bent terechtgekomen noem ik mezelf Lady Butterfly. Waarom? Wel, ik ben 'n klein meisje met een hoofdje vol dromen. Ookal ben ik nu niet ver meer verwijderd van mijn achttiende verjaardag (driekoningskindje!), toch zal 'het meisje' in mij altijd blijven. Maar hier, in mijn irreële wereldje waar ik kan zijn wat'k maar wil, wil ik me voordoen als'n échte Lady... En er ooit misschien eentje worden? Het Butterfly-gedeelte heeft iets te maken met mijn buikje en met Mr Big - mijn vriendje waar ik al een paar jaartjes mee samen ben. En natuurlijk komen ook de woorden 'vrolijk' en 'schattig' direct naar boven wanneer het gaat over het kleine beestje dat je regelmatig ziet rondfladderen in de zomer.. Misschien dat'k mezelf en deze blog daar ook 'n beetje mee associeer.


Op school studeer ik Economie-Wiskunde, een keuze die me al regelmatig bloed, zweet en traantjes heeft gekost maar waar ik toch geen spijt van heb. Ik dacht 'Let's try!' en heb het ook volgehouden tot dusver maar mijn slimheidsniveau is hier misschien niet helemaal gepast voor. Toch is het me altijd gelukt, met nog veel percentages speling, maar ik besef wel dat'k regelmatig enkele uurtjes meer moet leren dan mijn klasgenootjes. Tijdens de examens zorgt dat vaak voor veel commotie en na élk examen denk ik 'Failure' maar achteraf blijkt het altijd veel beter te zijn dan verwacht. 't Probleem is dan ook dat'k veel te veel tijd steek in prutskes en fratskes bij het maken van taken en bij het in orde houden van papierwerk, de dingen die Mr Big dus beschouwt als 'Prullemie-Activiteiten'... Maybe good to know; Mr Big's koosnaampje voor mij is Prullemie! En dan nu in koor ; 'Ooohhh' ;) !


Mijn grote en lieftallige hobby is saxofoon spelen. Ondertussen al zo'n 10 jaar non-stop in de fanfare, nuja, non-stop is relatief ;). 'k Ga ook naar de muziekschool en doe soms mee met wedstrijden (Provinciaal Kampioen Ensemble - Joepiejee) en ga ook soms op muziekkamp wat reuzeleuk is! Aangezien school en saxofoon veel tijd in beslag nemen en ik ook nog een schat van een vriendje heb, heb ik verder geen échte hobbies. Natuurlijk zwem ik soms, winkel ik de hakken van mijn schoenen zodat'k er telkens nieuwe moet kopen, ik doe ook vakantie- en weekendwerk in een taverne en ga regelmatig op ski- en zomervakantie & ik ben helemaal gek van roze. En ohja, ik ben een slaapkopje, maar ssst ... ;) !


'k Denk dat'k hiermee zowat alles gezegd heb. Of euhmm .. Heb ik jullie nog niet verteld how lucky I am met mijn LoVerRrBoOoyY ? ;) Haha !


DTR.jpg

Interesses